Homeopatia

Homeopatia on luonnollinen ja kokonaisvaltainen terveydenhoitomuoto, jonka kehitti saksalainen lääkäri Samuel Hahneman yli 200 vuotta sitten. Se on WHO:n mukaan maailman toiseksi käytetyin hoitomuoto. Euroopassa yli 30 miljoonaa ihmistä käyttää homeopatiaa säännöllisesti.

Homeopatiassa hoidetaan ihmistä kokonaisuutena huomioiden sekä kehon että mielen oireet haastattelemalla asiakas perusteellisesti ja muodostamalla sen perusteella oirekokonaisuus. Tämän jälkeen homeopaatti etsii oirekokonaisuuteen sopivan samankaltaisen homeopaattisen lääkeaineen.

Homeopatia perustuu kolmeen pääperiaatteeseen. Nämä ovat samankaltaisuus, yksilöllisyys ja kokonaisvaltaisuus sekä pienin mahdollinen annos. Homeopaattiset lääkeaineet aktivoivat, tasapainottavat ja vahvistavat elimistön omaa vastustuskykyä ja toimintaa. Homeopaattiset lääkkeet valmistetaan kasveista, mineraaleista, eläimistä ja mitä moninaisimmista aineista. 

Valmistusprosessissa lähtöainetta laimennetaan kerta toisensa jälkeen tuhansia kertoja, jotta esim. myrkkyvaikutus poistuu aineesta kokonaan ja jäljelle jää vain aineen energia. Aineet eivät aiheuta allergisia reaktioita eivätkä kuormita maksaa. Useasti lääkerakeet sekotetaan veteen ja otetaan nesteenä.

Lääkkeet kuuluvat hoidon hintaan ja vaikutusta seurataan tarkasti.

Viihtyisät, tilavat ja rauhalliset toimitilani sijaitsevat Ylivieskan Raudaskylällä. Tiloissani tarjoan homeopatian sekä vyöhyke- ja lymfaterapian palveluita.