Lymfaterapia

Lymfaterapia on käsin tehtävää hierontaa, jossa käsitellään ihossa ja imusolmukkeissa sijaitsevia lymfasuonia. Hieronta on kevyttä, rytmillistä ja rauhoittavaa. Lymfasuoniston toimintahäiriö ilmenee yleensä turvotuksena raajassa tai kasvojen alueella. 

Lymfaterapiaa käytetään joko synnynnäisiin lymfasuoniston toimintahäiriöihin tai leikkauksen (esim. syöpäleikkaus) tai trauman jälkitilana ilmenneeseen turvotukseen. Myös reumapotilaiden hoidossa olen saanut turvotuksen ja kivunhoidossa erinomaisia tuloksia. Lisäksi lymfaterapiassa voidaan käyttää tukisidoksia ja tukisukkien ja -hihojen hankkiminen asiakkaalle on osa turvotustilan hoitoa. 

Minulla on lymfaterapiasta 20 vuoden työkokemus Nivalan terveyskeskuksen ja myöhemmin Peruspalvelukuntayhtymä Kallion maksusitoumustyöntekijänä. Tällä hetkellä hoidan vain itse maksavia asiakkaita.

Viihtyisät, tilavat ja rauhalliset toimitilani sijaitsevat Ylivieskan Raudaskylällä. Toimitiloissani tarjoan homeopatian sekä vyöhyke- ja lymfaterapian palveluita.